نگاهی کلی به ایتالیا

ایتالیا که نام رسمی آن جمهوری ایتالیایی است، در جنوب اروپای مرکزی قرار گرفته. این کشور از شمال با فرانسه، سویس، اتریش و اسلوونی- در امتداد کوه های آلپ- همسایه است و تا جنوب، به صورت شبه جزیره کشیده شده است. ایتالیا بزر گترین جزیره های دریای مدیترانه- سیسیل و ساردنیا- و جزیر ههای کوچک تری را هم در بر می گیرد و دو کشور سان مارینو و واتیکان هم درش قرار گرفت هاند؛ آب و هوای معتدل فصلی دارد و با جمعیت ٦٠ میلیونی خود، ششمین کشور پرجمعیت اروپا و بیست وسومین کشور پرجمعیت جهان به شمار م یرود. پایتخت ایتالیا، رم است که مدت ها مرکز سیاسی تمدن غربی و پایتخت امپراتوری روم به شمار م یرفت. بعد از فروپاشی امپراتوری روم، ایتالیا بارها مورد تاراج قرار گرفت، با این حال بعدها رنسانس آن جا متولد شد. در پی دوران پیدایش دوباره ( Risorgimento )، استانهای ایتالیا در ١٨٦١ با هم یکی شدند و کشور ایتالیا را تشکیل دادند. طی دو دهه ی آخر قرن نوزدهم، ایتالیا با تسلط بر لیبی، اریتره، سومالی، اتیوپی، آلبانی، رودس و دوازده جزیره امپراتوری مستعمرات یای تشکیل داد که در تیانجین چین هم یک امتیاز انحصاری داشت. ایتالیای مدرن امروز، جمهوری دموکراتیک دارد و در صف ٨ کشور صنعتی جهان قرار گرفته. سطح زندگی در ایتالیا در حد استاندارد بالا قرار دارد و از لحاظ کیفیت زندگی، جزء فهرست ١٠ کشور برتر جهان است. این کشور، یکی از اعضای اتحادی هی اروپاست و در گروه ٨، گروه ٢٠ و ناتو عضویت دارد. ایتالیا همچنین عضو سازمان همکاری و گسترش اقتصادی، سازمان تجارت جهانی، کنسول اروپا، اتحادی هی اروپای غربی و سازمان ملل است.

انواع ویزاهای کشور ایتالیا

ویزای کوتاه مدت یا ویزای شینگن ایتالیا برای اقامت در طول اقامت 90 روزه در یک بازه زمانی180 روزه ، برای سفر به حوزه شینگن صادر می شود ، تنها مشروط بر اینکه تنها مقصد ، یا مقصد اصلی سفر ، کشور ایتالیا باشد. کشور های عضو پیمان شینگن دارای این اختیار هستند که در مرزهای ورودی کشورشان ، از ورود افرادی که از این قانون پیروی نکرده اند ، جلوگیری کند.

• ویزای توریستی ( شینگن) : ویزای توریستی شینگن ایتالیا برای افرادی صادر می شود که به هدف گردش و بازدید از جاذبه های زیبای گردشگری کشور ایتالیا ، قصد اقامت چند روزه و سه ماهه را در ایتالیا دارند.
• ویزای تجاری 
• ویزای پزشکی
• ویزای فرهنگی _ ورزشی
• ویزای تحصیلی _ تحقیقاتی
• ویزای ترانزیت فرودگاهی
• ویزای مقام های رسمی
• ویزای کودکان زیر سن قانونی
• ویزای افرادی که دارای همسر ایتالیایی هستند.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ایتالیا

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی می باشد و نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نمی باشد.

* کلیه مدارک نیاز به 1 سری کپی در برگه A4 دارند *

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

2) 2 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

وکلا: پروانه وکالت

مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.

بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

در صورت خویش‌ فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان

دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است . (رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر .

9) تکمیل فرم سفارت 

10) بیمه مسافرتی با حداقل پوشش 30000 یورو.

11) ارایه بلیط رزرو شده هواپیما و در صورت نداشتن دعوتنامه ارایه واچر هتل الزامی است .

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت ‌نگاری در سفارت الزامی است.

 برای آگاه شدن از اولین وقت سفارت می توانید با شماره 86027107 - 88415123 تماس حاصل نمایید.

سفارت ایران در ایتالیا

آدرس سفارت ایران  در ایتالیا 

آدرس :VIA NOMENTANA 361- 00162 ROME -  ITALY

  • کدپستی : 00102
  • تلفن نمایندگی : 00390686214478-00390686328486-00390686328493-

سفارت ایتالیا

آدرس سفارت ایتالیا در تهران 

 خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵

تلفن سفارت ایتالیا در تهران :

  • دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱
  • دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱
  • دفتر امور دانشجویی: ۸۸۷۹۹۸۸۵-۰۲۱

اداره کنسولی ایتالیا یکشنبه‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸ الی ۱۴ آماده خدمات‌رسانی به مراجعین است.

این اداره روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا روزهای دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ ظهر آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

عنوان تور
توضیحات خدمات قیمت مسافر قیمت همکار واحد پول
وقت سفارت توریستی گرفتن وقت سفارت توریستی 600,000 550,000 تومان
وقت سفارت تجاری گرفتن وقت سفارت تجاری 300,000 250,000 تومان
ویزا توریستی گرفتن وقت سفارت +پر کردن فرم های سفارت+ واچر + بیمه مسافرتی + مشاوره + بلیط 1,000,000 900,000 تومان
ویزا تجاری گرفتن وقت سفارت +پر کردن فرم های سفارت+ واچر + بیمه مسافرتی + مشاوره + بلیط 700,000 600,000 تومان